03 Ιουλίου 2017

Βράβευση της IntelliSoft για το Νοιάζομαι στα Impact Bite Awards 2017

Το "Νοιάζομαι" της IntelliSoft βραβεύτηκε στα Impact Bite Awards 2017
στην κατηγορία "Εφαρμογές /Λύσεις για την κεντρική και Αποκεντρωμένη Δημόσια Διοίκηση"

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 απονεμήθηκε στην IntelliSoft το βραβείο BRONZE για την εφαρμογή «Νοιάζομαι», στην κατηγορία «Εφαρμογές / Λύσεις για την Κεντρική και Αποκεντρωμένη Δημόσια Διοίκηση» στην εκδήλωση IMPACT BITE Awards 2017, που διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά, από την  Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας).


Οι υποβολές των προτάσεων ήταν πολλές και εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Χαρακτηρίστηκαν από καινοτομία, ευρηματικότητα και από επιχειρησιακό αποτέλεσμα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η σημερινή ψηφιακή εποχή έχει δώσει στρατηγικό χαρακτήρα στα έργα Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τις επιχειρήσεις. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω OnLine συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, που την συγκρότησαν Ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι Φορέων και επιτυχημένοι Practitioners.

Η σπουδαία διάκριση της IntelliSoft για την εφαρμογή «Νοιάζομαι», αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στην υλοποίηση και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων, με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, που αποτελούν ουσιαστικά εργαλεία για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων. Αυτά έφεραν το «Νοιάζομαι» στις πρώτες θέσεις επιλογής των εφαρμογών για την Αποκεντρωμένη και Δημόσια Διοίκηση σε Πανελλαδικό επίπεδο. Το κύρος δε της ομάδας αξιολόγησης, ενισχύει την αξία της διάκρισης του «Νοιάζομαι».

Η IntelliSoft θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα της και τους 43 Δήμους που μέχρι σήμερα την εμπιστεύονται και εφαρμόζουν τις λύσεις της.

Σας υποσχόμαστε ότι αυτή ήταν μόνο η ΑΡΧΗ!