30 Νοεμβρίου 2018

Χρυσό Βραβείο για την IntelliSoft και το πολίτης Online

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης δεξίωση για την τελετή απονομής των Best City Awards 2018, βραβεία που διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την Αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.

Η IntelliSoft στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Εξειδικευμένα έργα που συμβάλουν στην καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών προσφέροντάς τους υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης»,  για τη σουίτα εφαρμογών της “πολίτης OnLine”, για το σχεδιασμό, την καινοτομία και την τεχνολογία, μέσω της οποίας έχει αναπτύξει τις επιμέρους εφαρμογές Νοιάζομαι - Demos365 - PreschoolWeb που απαρτίζουν τη σουίτα και που, κατά γενική ομολογία, βοηθούν την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών μας και οδηγούν τους Δήμους στο δρόμο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Η κριτική επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη της, την τεχνογνωσία της IntelliSoft, την  λειτουργικότητα της Σουίτας “πολίτης OnLine”, την προσφορά της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, τίμησε την εταιρεία μας με το Χρυσό Βραβείο.

Η IntelliSoft υλοποιεί έργα πληροφορικής στους Δήμους από το 2002, με εγκαταστάσεις σε πλέον των 50 εξ’ αυτών. Διαθέτει πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 & οι εφαρμογές της είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

Δεσμευόμαστε να προχωράμε πάντα με σεβασμό στον Πολίτη και προτεραιότητα τις ανάγκες του.
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την επιτυχία μας.