09 Οκτωβρίου 2017

Βράβευση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου με GOLD βραβείο

Στην καρδιά της φωτισμένης νυχτερινής Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η μεγαλειώδης τελετή απονομής των Best City Awards 2017, βραβεία που συνδιοργανώνουν το περιοδικό Plant και το Netweek της Boussias Communications.

Ενθουσιασμός και διάχυτο κλίμα γιορτής κατέκλυσε τους περίπου 250 εκπροσώπους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελέχη επιχειρήσεων, στη διάρκεια της βραδιάς απ’ όπου αναδείχθηκαν οι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους. 

Στη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, απονεμήθηκε το βραβείο GOLD για την ολοκληρωμένη εφαρμογή Διαχείρισης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων "Νοιάζομαι" της εταιρείας Intellisoft, που λειτουργεί στον Δήμο τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Αυτή είναι η δεύτερη διάκριση για την εφαρμογή Νοιάζομαι μέσα στο 2017, μετά το βραβείο, στην κατηγορία «Εφαρμογές / Λύσεις για την Κεντρική και Αποκεντρωμένη Δημόσια Διοίκηση» στην εκδήλωση IMPACT BITE Awards 2017.

Η Intellisoft σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Ιλίου υλοποίησε την εφαρμογή "Nοιάζομαι", αποδεικνύοντας έμπρακτα πως οι καινοτομίες στη δημόσια διοίκηση πραγματώνονται έπειτα από πολιτικό όραμα, υπηρεσιακή αφοσίωση και επιμονή, συλλογική εργασία και πάθος για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Η Intellisoft επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Δήμο Ιλίου για την εμπιστοσύνη που δείχνει τα τελευταία 15 χρόνια στην εταιρεία μας, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου για την εργατικότητα που επέδειξαν, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδει και στην Αντιδήμαρχο κα Αλεβίζου Ανδριάνα για την ανάληψη της πρωτοβουλίας εγκατάστασης της εφαρμογής στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου.

Η σπουδαία διάκριση της IntelliSoft για την εφαρμογή «Νοιάζομαι», αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στην υλοποίηση και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων, με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, που αποτελούν ουσιαστικά εργαλεία για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων.