09 Μαρτίου 2022

Συμμετοχή της IntelliSoft στο 10o Smart Cities Conference


Για 10η χρονιά το Smart Cities Conference 2022 φιλοξενεί καλές πρακτικές και έξυπνες λύσεις, από όλο τον κόσμο που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των κατοίκων, την προσβασιμότητα τους στις υπηρεσίες και θα βελτιώσουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής τους.

Tο Smart Cities Conference 2022 έχει στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις, να μεταφέρει τεχνογνωσία από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες και Διεθνείς ομιλητές και να συζητήσει για τις προκλήσεις των καιρών, τις λύσεις για καλύτερη και πιο ασφαλή ζωή στις πόλεις, οικονομική ανάπτυξη και αειφορία, προκειμένου να επιτευχθεί η Έξυπνη Αστική Ανάπτυξη.

Σε αυτό το Συνέδριο, η Intellisoft θα παρουσιάσει το λογισμικό «Thesis Property Management Suite - Έξυπνη Διαχείριση Ακίνητων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα οφέλη που μπορούν να έχουν οι ΟΤΑ από την χρήση του λογισμικού.  
Το συνέδριο θα γίνει Πέμπτη 10 Μαρτίου| Θεατρική Σκηνή - Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  & online.

Για να παρακολουθήστε το συνέδριο με φυσική παρουσία ή digital μπείτε στο https://www.smartcitiesconference.gr/  πεδίο εγγραφή.
 
Δείτε την ατζέντα στο https://www.smartcitiesconference.gr/agenda/